CRM


Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM je Microsoft proizvod iz porodice CRM rešenja. Cloud tehnologije su nam omogucile da vam ponudimo ovo rešenje svetskog glasa kao uslugu u COMING cloud-u. CRM služi brzoj i lakoj evidenciji I korišcenju svih informacija vezanih za prodaju, marketing i servis. Rešenje je intuitivno i web orijentisano.

Materijali 

Najčešća pitanja 


Saznajte više o vec prilagodenim CRM rešenjima za razlicite industrije i delatnosti:


Rešenje za call centar 

Tiketing sistem 

Hotelijerski menadžment 

O rešenju:


Dynamics CRM je lider i jedno od najbrže rastucih rešenja na tržištu. Ovo rešenje vam omogucava automatizaciji i optimizaciju prodajnog i marketingškog procesa. Rešenje vam omogucava da se izdvojite u moru konkurencije u nivou kvaliteta pružanja usluga kroz dodatne vrednosti za vaše korisnike. Pročitaj višeFunkcionalnost:


CRM je alat sa kojim maksimalno automatizujete i optimizujete procese prodaje, marketinga I pružanja usluga/servisa. Pomaže vam u pronalaženju i evidenciji novih prilika za rast poslovanja, a ostale bitne osobine ovog rešenja su intuitivnost, lakoca korišcenja, korišcenje sa bilo koje lokacije i kao i pristupacnost. Pročitaj višeEkonomičnost:


Korišcenje Dynamics CRM rešenja u COMING cloud-u vam donosi višestruke uštede u slucaju da imate mali broj korisnika rešenja, a ušteda je barem duplo veca u slucaju da rešenje koristi veliki broj vaših zaposlenjih u odnosu na kupovinu rešenja za on premise instalaciju. Pročitaj više


Materijali 

Najčešća pitanja