REŠENJA ZA KOMUNIKACIJU I KOLABORACIJU

Moderna rešenja za bezbednu i naprednu poslovnu komunikaciju i kolaboraciju

Email rešenja


Email rešenja predstavljaju osnovno sredstvo komunikacije u savremenom poslovanju. Imajuci u vidu kriticnost ovog servisa, potrebno je obezbediti visok stepen pouzdanosti, raspoloživosti i sigurnosti ovih sistema. Rešenja u COMING cloud-u, pored osnovne funkcije, koja se ogleda u razmeni email poruka nude i citav niz pratecih servisa i integracije sa drugim platformama za vaše poslovanje, poput komunkacionih platformi, servisa za deljenje podataka i rešenja za upravljanje mobilnim plratformama.

Email rešenja u COMING cloud-u:

Microsoft Exchange
Zimbra

Skype for business


Skype for business je moderno rešenje za poslovnu komunikaciju i kolaboraciju. Rešenje je klijentska aplikacija raspoloživa je u formi desktop aplikacije ili u vidu mobilne aplikacije za sve operativne sisteme. Podrazumeva servis za instantporuke, presence servis, audio i video pozive; web audio i video konferencija. Kao rešenje u COMING cloudu, može se koristiti sa bilo koje lokacije usvetu, pa postaje platforma za ekonomicnu poslovnu komunikaciju izmedu svih lokacija sa kojih poslujete.
Rešenja za bezbednu i pouzdanu komunikaciju i kolaboraciju u COMING cloud-u su izgradena na modernoj infrastrukturi i uz pomoc naprednih aplikacija. Cloud tehnologije su stvorile mogucnost da ova rešenja postaju pristupacna kompanijama bilo koje velicine I kupovne moci.

Za Vas:


Korišcenjem ovih rešenja u COMING cloud-u dobijate na korišcenje infrastrukturu koja je proizvedena za potrebe rada ovakvih aplikacija, kao i mogucnost da trenutno povecate ili smanjite smeštajne kapacitete za vaše poslovne podatke.

Uz COMING cloud rešenja za komunikaciju i kolaboraciju na korišcenje dobijate poslednju verziju aplikacija koje mogu da rade na bilo kojoj platformi ili uredaju koje koristite u poslovanju.

Iako je cloud omogucio smanjenje ukutnih troškova za korišcenje modernih rešenja za komunikaciju i kolaboraciju, doneo je i veci komfor u radu:


  • Odgovornost za zanavljanje infrastrukture i update-ovanje softvera prelazi na COMING tim;
  • Odgovornost za pouzdanost rada servisa takode prelazi na COMING tim;
  • Omogucena je mobilnost u poslovanju;
  • Korišcenjem ovih rešenja u COMING cloud-u osiguravate visok nivo bezbednosti poslovnih podataka;

Odabirom ovih rešenja u COMING cloud-u na korišcenje dobijate infrastrukturu izgradenu i obezbedenu po svim svetskim standardima. O bezbednosti u COMING cloud-u svedoci i ISO 27001 sertifikat za bezbednost informacija cije zahteve ispunjavamo.

Cinjenica je da su rešenja koja koristimo za poslovnu komunikaciju i kolaboraciju najcešca tacka napada virusa i hakera. Sa druge strane raste potreba da se aktivna poslovna komunikacija dešava stalno, sa razlicitih lokacija, uredaja i mreža. Uz t, kroz ova rešenja cesto razmenjujemo kriticne poslovne podatke, ciji gubitak ili zloupotreba su nedopustivi. Sve ovo cini rešenja za komunikaciju i kolaboraciju jednim od najtežih poslovnih servisa za održavanje i obezbedenje.

Rešenja u COMING cloud-u su osigurana na svim nivoima. Rešenja rade nad obezbedenom i naprednom hardverskom infrastrukturom u strogo cuvanom i po svim standartima izgradenom sistemu data centara. U upotrebi su višestruki nivoi sotverske i mrežne zaštite, a o celom sistemu brine tim security strucnjaka.

I pored nivoa zaštite koje svakako dobijate upotrebom našeg cloud-a, tu su i dodatni Firewall i Antispam alati koje možemo da obezbedimo za vaša rešenja.

Moguce je ekonomicno i jednostavno kreiranje dodatnog backup rešenja za potrebe dodatne zaštite vaših poslovnih podataka.


Rešenja za komunikaciju i kolaboraciju u COMING cloud-u su licencirana cloud modelima licenciranja koji dozvoljavaju upotrebu i placanje samo onog broja I tipa licenci koji su u toku meseca zaista bili u upotrebi. Moguce je korišcenje i kupljenih licenci ukoliko za njih placate godišnje održavanje.

Cloud modeli licenciranja vam omogucavaju upotrebu poslednje verzije rešenja, ali i starijih verzija za koje proizvodac softvera i dalje pruža podršku.

Naš cilj je optimalno iskorišcenje licenci u vašem poslovanju. U našem timu su i strucnjaci za licenciranje koji vam stoje na raspolaganju za savete.Za upotrebu ovih rešenja podrazumeva se 24/7/365 nivo podrške. Kao korisnik COMING cloud rešenja dobijate direktne kontakt podatke tehnickog lica koje vam stoji na raspolaganju. Uz to, o radu vašeg servisa uvek možete da se informišete na našem COMING cloud portalu.