Rešenja za kontinuitet poslovanja


Disaster Recovery rešenja

Disaster Recoveri ili rešenje za oporavak od katastrofe podrazumeva skup politika, procedura i tehnicko rešenje koje omogucava oporavak i nastavak rada vitalne tehnološke infrastrukture potrebne za funkcionisanje vašeg poslovanja. Mi vam možemo pomoci i sa izradom i dokumentovanjem Disaster Recovery plana i sa tehnickom realizacijom istog.

Materijali 

Najčešća pitanja 

O rešenju:


Radi se o kompleksnim rešenjima koja pre svega zavise od osetljivosti vašeg poslovanja na katastrofale gubitke poslovnih podataka usled potpunog onesposobljavanja IT infrastrukture vaše poslovnice. U realizaciji rešenja se uvek polazi od Disaster Recovery plana, koji pre svega ukljucuje RTO – Recovery Time Objective i RPO – Recovery Point Objective. Pročitaj višeFunkcionalnost:


COMING cloud infrastruktura je izgradena kao idealna lokacija za Disaster Recovery rešenja. Možemo da izgradimo rešenje za vaš na VMware ili Hyper-V platformi u data centru koji zadovoljava Tier3 sprecifikaciju. Glavna funkcija ovih rešenja je da obezbede kontinuitet vašeg poslovanju i slucaju katastrofe dovoljno brzo.Ekonomičnost:


Odabirom COMING cloud Disaster Recovery rešenja eliminišete potrebu za pocetnom investicijom koja je u slucaju ovih rešenja velika. U grubim crtama, investicija ukljucuje sredstva potrebna za izgradnju udaljene lokacije za potrebe data centra, sredstva za opremanje lokacije, sredstva za konfigurisanje i dovodenje infrastrukture u opreativno stanje, zatim sredstva za strucni kadat koji bi se ovim poslom bavio. Upravo zato se sve veci broj organizacija bez obzira na velicinu radijue odlucuje za rešenje u cloud-u.


Materijali 

Najčešća pitanja