ERP


Microsoft Dynamics NAV

Za upravljanje proizvodnjom

U COMING-u smo uspeli da integrišemo procese pružanja ugostiteljskih i turistickih usluga u osnovne module Microsoft Dynamic NAV-a. Ovo znaci da, ukoliko se bavite turizmom i/ili ugostiteljstvom, za vas imamo rešenje koje u potpunosti integriše sve vaše poslovne procese.

Materijali 

Najčešća pitanja 

O rešenju:


Kroz rešenje je moguce za svaki poluproizvod ili gotov proizvod definisati više verzija proizvodnih sastavnica na osnovu kojih je moguce precizno planiranje zaliha i automatsko trebovanje sirovina za radne naloge. Osim sastavnica za svaki proizvod je moguce definisati proizvodni postupak koji obuhvata skup svih operacija koje treba obaviti da bi se dobio taj gotov proizvod. Svaka operacija se vezuje za odredeni radni ili mašinski centar koji imaju definisane kalendare sa raspoloživim vremenima na osnovu kojih se odreduje raspoloživost mašina i pravi plan rada. Pročitaj višeFunkcionalnost:


Modul proizvodnje je moguce integrisati sa razlicitim specijalizovanim programima za razlicite oblasti proizvodnje, kao što su programi za pravljenje krojnih lista, za doziranje sirovina itd. Ovako vaše rešenje za poslovanje automatski prikuplja podatke iz programa koji su specijalizovani za odredeni deo proizvodnje i koristi ih za automatsko pracenje rada proizvodnje i, na kraju, za izveštavanje. Pročitaj višeMaterijali 

Najčešća pitanja