ERP


Microsoft Dynamics NAV

Za turizam i ugostiteljstvo

U COMING-u smo uspeli da integrišemo procese pružanja ugostiteljskih i turistickih usluga u osnovne module Microsoft Dynamic NAV-a. Ovo znaci da, ukoliko se bavite turizmom i/ili ugostiteljstvom, za vas imamo rešenje koje u potpunosti integriše sve vaše poslovne procese.

Materijali 

Najčešća pitanja 

O rešenju:


Modul za turizam automatizuje proces pracenja naplata, informacija u vezi s vozilima angažovanim za turisticke aranžmane, informacija o dostupnosti soba, pracenje detalja ugovora, kao i generisanje dokumenata poput zakljucnica i ugovora. Modul za turizam važim zaposlenima omogucava upravljanje informacijama kakve su, na primer, podaci o klijentu, cene aranžmana i broj soba, broj rata i njihovi iznosi, broj dece koja ce koristiti uslugu, šifre racunopolagaca, relacije, tipovi usluga i druge informacije od važnosti.

Sa modulom za ugostiteljske usluge automatizujete citav proces nastanka obroka nastanka obroka, njihove isporuke i naplate. Rešenje je dizajnirano tako da njegovim korišcenjem zadovoljavate sve zahteve odgovarajucih standarda. Pročitaj više


Funkcionalnost:


Funkcionalnosti rešenja omogucavaju pracenje citavog procesa trgovije farmaceutskim proizvodima po svim zahtevima standardizacije i zakonskim pravilima. Služi i kao rešenje za automatizaciju pružanja usluga važim kupcima koje neminovno prate proces trgovine.
Pročitaj višeEkonomičnost:


Rešenje se isporucuje kao usluga u COMING cloud okruženju. Ovo znaci da ste izbegli troškove za opremu i licence jer za uslugu placate odgovarajuci mesecni iznos proporcionalan resursima koje ste zaista koristili u toku meseca. Dodatne uštede postižete i zbog brzine implementacije i pocetka rada u novom poslovnom rešenju.

Materijali 

Najčešća pitanja