Rešenja za komunikaciju i kolaboraciju


Email rešenja

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange je email rešenje kompanije Microsoft koje pruža jedinstven doživljaj poslovne komunikacije i kolaboracije.

Materijali 

Najčešća pitanja 

O rešenju:


Ovo email rešenje je prilagodeno za rad na bilo kom uredaju (desktop ili laptop racunaru, tabletu, mobinom telefonu i dr). Rešenje je najcešci izbor kompanija u svetu i kod nas jer pruža ogromnu lepezu funkcionalnosti mailbox-a koji lici na ostale Microsoft Office alata pa je jednostavan za korišcenje, prakticno bez potrebe za edukacijom. Rešenje u COMING cloud-u podrazumeva visok nivo podršce, pomoc kod konfiguracije i rada u sistemu kao i visok nivo bezbednosti rešenja.


Funkcionalnost:


Osnove email funkcionalnosti rešenja su napredni mailbox servis, upravljanje kalendarima i zadacima, komforan rad sa prilozima (Word, Excel, PowerPoint, Pictures), jednake funkcionalnosti na svim uredajima i dr. Dodatne funkcionalnosti je moguce realizovati u zavisnosti od odabrane platforme u formi zasebnog servisa integrisanog sa email platformom ili kao dodatni funkcionalnost u okviru odabranog email rešenja.

Microsoft Exchange-u je moguce pored osnovnih funkcionalnosti za razmenu email saobracaja, pridodati i:

  • Platformu za deljenje sadržaja (Sharepoint);
  • Platformu za kolaboraciju (Skype for Business);
  • Napredniju anti-spam zašitu.Materijali 

Najčešća pitanja