Namenska aplikativna rešenjaAplikacije izradene po vašem nalogu


U namenaska aplikativna rešenja spadaju specificne aplikacije koje su vam za poslovanje potrebne, a ne postoje na tržištu, ili su vam nepristupacne. Aplikacije se koriste kao usluga u COMING cloud-u. Kroz više od 10 godina rada sa aplikacijama za poslovanje, stekli smo iskustvo u radu na razlicitim platformama i upoznali se sa razlicitim modelima integracije. Ovo znanje i iskustvo je garancija da cemo moci da izademo u susret vašim posebnim zahtevima.Materijali 

Najčešća pitanja 

O rešenju:


Ukoliko imate specificne zahteve za koje ne postoje gotova rešenja ili potrebe za integracijom razlicitih rešenja, COMING tim vam stoji na raspolaganju. Upotrebom namenskih aplikativnih rešenja u COMING cloud-u koristite i sve prednosti cloud tehnologija. Troškovi zanavljanja opreme, održavanja rešenja, kao i garancija za rad servisa postaju naša briga. Pročitaj višeFunkcionalnost:


Funkcionalnosti aplikacija po meri zavise od vaših zahteva. Moguce je izraditi nove module na postojecim poslovnim rešenjima (ERP, CRM, ECM,..) ili integrisati razlicita rešenja kako bi zadovoljila posebne zahteve poslovanja. Naš tim ima iskustva sa integracijama Office 365 paketa sa drugim poslovnim aplikacijama, dalje integrisali smo aplikacije sa uredajima i mašinama (skeneri, štampaci kamionske vage,..).


Ekonomičnost:


Sve aplikacije, radene po zahtevu, u COMING cloud-u su ekonomicnije nego u slucaju da iste implementirate u vašem data centru. Ta ekonomicnost je i višestruko veca ukoliko su aplikacije manje složene.

Materijali 

Najčešća pitanja