Aplikacije izradjene po vašem nalogu

U namenska aplikativna rešenja spadaju specifične aplikacije koje su vam potrebne za poslovanje, a ne postoje na tržištu, ili su vam nepristupačne. Aplikacije se koriste kao usluga u COMING cloud-u. Kroz više od 10 godina rada sa aplikacijama za poslovanje, stekli smo iskustvo u radu na različitim platformama i upoznali se sa različitim modelima integracije. Ovo znanje i iskustvo je garancija da ćemo moci da izadjemo u susret vašim posebnim zahtevima.

Materijali
Pogledajte materijale
Pitanja?
Najčešća pitanja
Kako do rešenja?
Kontaktirajte nas

O rešenju

Ukoliko imate spečifične zahteve za koje ne postoje gotova rešenja ili potrebe za integracijom različitih rešenja, COMING tim vam stoji na raspolaganju. Upotrebom namenskih aplikativnih rešenja u COMING cloud-u koristite i sve prednosti cloud tehnologija. Troškovi obnavljanja opreme, održavanja rešenja, kao i garancija za rad servisa postaju naša briga.

Proces nastanka namenskih poslovnih aplikacija uključuje:

  • Analizu – saslušamo vaše zahteve i analiziramo potrebe i sve mogucnosti;
  • Dizajn – uradimo predloge rešenja na osnovu pouzdanih tehnologija;
  • Implementaciju – naš tim inženjera uradi probnu verziju aplikacije;
  • Test – uradimo testiranje aplikacije prema vašim zahtevima;
  • Obuku – obučimo vaše korisnike;
  • Produkciju – odredimo startni datum i pustimo rešenje u produkciju;
  • Održavanje – brinemo o aplikaciji, sistemu, preventivno delujemo i čekamo vaše sledeće zahteve.

Funkcionalnost

Funkcionalnosti aplikacija po meri zavise od vaših zahteva. Moguće je izraditi nove module na postojećim poslovnim rešenjima (ERP, CRM, ECM,..) ili integrisati različita rešenja kako bi zadovoljila posebne zahteve poslovanja. Naš tim ima iskustva sa integracijama Office 365 paketa sa drugim poslovnim aplikacijama, dalje integrisali smo aplikacije sa uredjajima i mašinama (skeneri, štampaci kamionske vage…).

Ekonomičnost

Sve aplikacije, radjene po zahtevu, u COMING cloud-u su ekonomičnije nego u slučaju da iste implementirate u vašem data centru. Ta ekonomičnost je i višestruko veća ukoliko su aplikacije manje složene.

Materijali

Pitanja

Šta je garancija da su moji podaci bezbedni ako koristim aplikaciju u cloud-u?

Podaci su enkriptovani i prakticno je nemoguce da se presretnu i pročitaju.

Kako se naplaćuje rešenje u cloud-u?

Nema investicionih troškova vec mesecno plaćate onoliko koliko potrošite.

Rešenja

Kako biste počeli sa korišćenjem poslovnih rešenja u COMING cloud-u potrebni su vam pristupni uređaji (bilo koji uređaji koje koristite u poslovanju – desktop, laptop računari, tableti, mobilni uređaji..) i internet konekcija.

U dogovoru sa vama definišemo funkcionalnosti rešenja koje želite da imate u startu, potreban broj korisnika i kapacitet infrastrukture kako bismo mogli da vam prikažemo iznos mesečne nadoknade koju biste plaćali za uslugu.

Konsultacije sa vama su nam potrebne i kako bismo definisali cenu implementacije rešenja za vaše potrebe. Za konsultacije popunite formu desno.

*

*