Skype for Business usluga u cloudu

Skype for Business rešenje predstavlja servis čiji je cilj objedinjavanje svih komunkacija jedne kompanije kroz jedan sistem.

Materijali
Pogledajte materijale
Pitanja?
Najčešća pitanja
Kako do rešenja?
Kontaktirajte nas

O rešenju

Skype for Business predstavlja Microsoft-ovo rešenje za objedinjene komunikacije putem koga se krajnjim korisnicima pruža servis za komunikaciju putem chat-a, kao i audio i video komunikacija. Rešenje je prisutno na tržištu duže vreme prvo u formi Office Communicator-a, zatim Lync Server-a i u poslednjoj verziji Skype for Business rešenja.

Funkcionalnost

Komunkacija zaposlenih unutar Skype for Business rešenja je realizovana kroz jedan sistem, obezbedjuje se integracija sa pratećim servisma Microsoft platforme, poput Office-a, Exchange-a, Sharepoint-a i mogućnost uspostavljanja federacije sa bliskim kompanijama.

Ekonomičnost

Smanjenje direktnih troškova komunikacije jedan je od razloga zbog kojeg se mnoge kompanije odlučuju za prelazak na sisteme objedinjenih komunikacija. Korišćenjem Skype for Business rešenja kompletna komunikacija izmedju zaposlenih je besplatna. Korisnicima Skype for Business servisa na raspolaganju je i mogućnost federacije sa kompanijama sa kojima tesno saradjuju. Federacijom izmedju kompanija obezbedjuje se besplatna komunikacija njihovih zaposlenih.

Korišćenjem Skype for Business rešenja moguće je ostvariti velike uštede u troškovima zaposlenih koji su na poslovnim putovanjima, jer se njihovi pozivi tarifiraju kao lokalni.

Kompanije koje su implementirale Skype for Business rešnje beleže uštede u troškovima poslovnih putovanja. Naime, uz primenu ove tehnologije moguće je uspostavljati video-konferencijske veze visokog kvaliteta, tako da je potreba za poslovnim putovanjima značajno smanjena.

Materijali

Pitanja

Da li mogu da koristim Skype for business kao rešenje u cloud-u?

Skype for Business se kao i ostali Microsoft servisi može iznajmljivati u Coming Cloud-u na mesečnoj bazi prema broju aktivnih korisnika. U zavisnosti od potreba krajnjih korisnika dostupno je više nivoa licenciranja koje uključuju različite setove funkcionalnosti.

Šta mi je od opreme potrebno za korišćenje Skype for business-a?

Korišćenje Skype for Business rešenja ne zahteva korišćenje dodatne pristupne opreme. Korisnicima je na raspolaganju Skype for Business aplikacija koja je dostupna u okviru Microsoft Office paketa. Na tržištu postoji veliki broj dodatnih uređaja, poput stonih telefona, konferencijskih sistema, naprednih kamera, ali je za korišćenje svih servisa Skype for Business platforme dovoljna Skype for Business aplikacija.

Šta mi je potrebno da bih koristio Skype for business u COMING cloud-u?

Korisnici koji koriste Skype for Business u Coming Cloud-u ne moraju da koriste sopstvenu IT infrastrutkuru za potrebe Skype for Business servisa. Za korišćenje im je dovoljna Internet veza.

Rešenja

Kako biste počeli sa korišćenjem poslovnih rešenja u COMING cloud-u potrebni su vam pristupni uređaji (bilo koji uređaji koje koristite u poslovanju – desktop, laptop računari, tableti, mobilni uređaji..) i internet konekcija.

U dogovoru sa vama definišemo funkcionalnosti rešenja koje želite da imate u startu, potreban broj korisnika i kapacitet infrastrukture kako bismo mogli da vam prikažemo iznos mesečne nadoknade koju biste plaćali za uslugu.

Konsultacije sa vama su nam potrebne i kako bismo definisali cenu implementacije rešenja za vaše potrebe. Za konsultacije popunite formu desno.

*

*