ComDoc DMS

ComDoc predstavlja kompletno, jednostavno i funkcionalno rešenje za digitalno čuvanje podataka i vođenje radnih procesa kroz unapred definisane tokove. Ovakav sistem pruža automatizaciju poslovanja, centralizaciju podataka, ažurnost, sigurnost i konstantnu podršku našeg tima.

  1. Unos podataka skeniram/učitavanjem dokumenata koji su u već digitalnom obliku
  2. Vođenje delovodne knjige
  3. Organizacija dokumenata po predmetima i kategorijama
  4. Različiti nivoi privilegija
  5. Digitalno potpisivanje
  6. Vođenje radnih procesa – workflow
  7. Čuvanje istorije
  8. Direktna obrada u word-u

Detaljnije potražite na https://www.comdoc.rs/

Ilustracija plavog slona

Digitalizacija poslovanja ima ključnu komponentu za uspešno funkcionisanje jedne kompanije, donosi novu dnevnu rutinu, predstavlja sigurnost i unapređenje zastarelih metoda. Zalaže se za automatizaciju poslovnih procesa i nudi mogućnost kretanja u korak s vremenom.

Da bi kompanije mogle da ispune očekivanja tržišta potrebno je da budu u toku, da na brz, kvalitetan i efikasan način odgovore na zahteve. Ovo zahteva transformaciju i prilagođavanje digitalnom dobu.

Primer koji slikovito objašnjava prednost ovakvog poslovanja je elektronsko upravljanje dokumentacijom.

Papiri se zamenjuju digitalnim arhivama i time je poslovna administracija sređenija, a podaci u svakom trenutku dostupni. Pored toga, digitalizacija poslovne dokumentacije smanjuje rizik od gubitka informacija i isključuje potrebu za obezbeđivanjem prostora od potencijalnih opasnosti i nepogoda.

Ono što ste oduvek želeli da saznate o vašim finansijama

Finansijska stabilnost ima odlučujuću ulogu za mala i srednja preduzeća na isti način kao i za velike korporacije. Bilo da su u pitanju svakodnevne poslovne ili situacije u vanrednim okolnostima – pouzdan sistem finansijskog računovodstva je od suštinskog značaja. Microsoft Dynamics 365 Business Central vam pruža sve računovodstvene funkcije koje su vam potrebne za donošenje odluka, prepoznavanje trendova na vreme, kao i pouzdano planiranje i upravljanje poslovnim aktivnostima.

Slike ekrana DMS programa ComDoc

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Slika laptopa koji je ulogovan na ComSale - program za CRM

ComSale CRM

Slika tri uređaja sa prikazom erp izveštaja

Microsoft Dynamics 365 Business Central