HOSTED KUBERNETES:

platforma za aplikacije budućnosti

Iskoristite sve prednosti Kubernetes-a kao vodeće aplikativne platforme kroz našu Hosted Kubernetes uslugu koja automatizuje upravljanje Kubernetes klasterima na Coming Cloud infrastrukturi. Korišćenjem vCloud portala možete na jednostavan način kreirati klaster, dodati ili ukloniti nodove, izvršiti upgrade na novu verziju Kubernetes-a i tako se fokusirati na ono što je na kraju dana najvažnije – Vaše aplikacije.

Kubernetes danas predstavlja de fakto standard za razvoj i izvršavanje aplikacija baziranih na arhitekturi mikroservisa. Radi se o veoma moćnoj, ali i kompleksnoj platformi, čiju instalaciju, skaliranje i ažuriranje sada možete prepustiti našoj Hosted Kubernetes usluzi. Tehničko rešenje je u potpunosti bazirano na VMware Cloud tehnologijama i integrisano sa vCloud portalom, kroz koji se obavljaju operacije kreiranja i konfiguracije klastera.

Na ovaj način, korisnici mogu upravljati kompletnom Cloud infrastrukturom kroz jedinstveni grafički i API interfejs, a Kubernetes može iskoristiti sve prednosti koje poseduje vodeća VMware enterprise cloud platforma.

Ilustracija kormila koji predstavlja logotip kubernetesa
Ilustracija lupe

Jednostavnost

Automatizacija operacija kreiranja, proširivanja i ažuriranja klastera.

Ilustracija servera i oblaka iza njega

vCloud integracija

Jedinstveni interfejs za upravljanje kompletnom cloud infrastrukturom – cloud serverima, Kubernetes klasterima i mrežnim okruženjem.

Ilustracija sata i sidra pored njega

Brzina

Novi Kubernetes klaster je dostupan u roku od 30 minuta.

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Ilustracija sastavljanja aviona kao sinonim za usluge migracije i dizajna

Usluge cloud dizajna i migracije

Slika čoveka sa rukama iza glave kako uživa jer radi remote cloud backup svojih usluga

Remote Cloud Backup