Rapid migracija na

SAP S/4 HANA

Dočekajte novi SAP sistem spremni

U današnjem poslovnom okruženju koje se brzo menja, kompanije su pod velikim pritiskom da budu brže, pametnije, okretnije i inovativnije od svojih konkurenata. SAP-ov poslovni paket sledeće generacije, SAP S/4 HANA, može da im pomogne da postignu te ciljeve. Do 2025. (ili 2027. u određenim slučajevima), SAP više neće podržavati postojeći ERP poslovni paket, što će zahtevati od korisnika prelazak na HANA in-memory bazu podataka, veoma brz sistem koji koristi napredan hardver koji za korisnika može predstavljati veliku investiciju.

Migracija na SAP S/4HANA predstavlja sveobuhvatan prelazak sa SAP ERP sistema, kao što je SAP ECC, na SAP-ovu novu generaciju S/4 HANA poslovnog paketa (lokalno, u cloudu ili na hibridnoj osnovi). Kao jedan od najistaknutijih SAP partnera u Evropi, COMING vam nudi mogućnost da ovu tranziciju prođete bezbolno i da bez suvišnih ulaganja u hardversku infrastrukturu obavite tranziciju sa postojeće na S/4 Hana bazu, kroz sistem koji je već podignut u cloudu.

Ilustracija vazdušnog balona koja predstavlja rapid migraciju

Zašto je cloud pravo rešenje za S/4 HANA migraciju?

Ilustracija vreće na kojoj je napisan znak dolara

Minimalno ulaganje u resurse

Umesto velikih ulaganje u skupe hardverske resurse COMING vam nudi najam resursa na kojim će se sprovesti zahtevno testiranje i migracija, bez naknadnih troškova posle migracije.

Ilustracija točkića sa žičicama plave boje

Lakše održavanje

Kontinuiran backup, sigurnost i bezbednost podataka uz najbolja rešenja za oporavak od katastrofe i razdvojene fizičke lokacije data centara

Možemo vam pomoći da ovu zahtevnu tranziciju obavite korak po korak, vlastitim tempom i bez briga o troškovima, složenosti i trajanju procesa. Iskoristite sve prednosti SAP S/4 HANA pre nego što to učine vaši konkurenti!

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Čovek srećan za laptopom jer koristi Sap/ERP

SAP ERP za velika i srednja preduzeća

Ilustracija vazdušnog balona koja predstavlja rapid migraciju

Rapid Migracija na SAP S/4 HANA