Microsoft Dynamics 365 Business Central

ERP za mala i srednja preduzeća

Usluge u Cloud-u igraju ključnu ulogu u digitalizaciji. Danas, mnoge kompanije već koriste mogućnosti koje nude moderne Cloud platforme, kao što su inteligentna obrada podataka ili automatizacija. Microsoft Dynamics 365 Business Central, dokazana Microsoft Dynamics NAV tehnologija (ranije Navision) je sada dostupna i kao kompletno poslovno rešenje za mala i srednja preduzeća.

Slika tri uređaja sa prikazom erp izveštaja

Nova jednostavnost ERP-a

Microsoft Dynamics 365 Business Central poboljšava performanse u svim poslovnim oblastima, od finansija kroz nabavku i prodaju, preko proizvodnje, do HR-a. Osiguravajući intuitivno korisničko iskustvo, implementirati ga je ne samo lako, već i brzo.

Microsoft Dynamics 365 Business Central je inovativna poslovna platforma koja nudi izuzetne mogućnosti kao što su skaliranje i proširivanje funkcionalnosti novim modulima i aplikacijama za prilagođavanje specifičnim potrebama kompanija koje posluju u različitim industrijama. Takva poboljšanja se mogu implementirati bez ikakve intervencije u izvornom kodu.

Koristeći širok spektar gotovih proširenja dostupnih na Microsoft AppSource-u, moguće je prilagoditi funkcionalnost koja služi specifičnim poslovnim potrebama. Svi podaci su standardizovani i čuvani u jednoj bazi podataka, što poboljšava konzistentnost podataka i operativnost sistema.

Pogodnosti:

  • Kompletan opseg funkcija dokazanog Dynamics NAV rešenja
  • Upravljanje svim poslovnim odnosima kompanije uključujući finansijsko računovodstvo, nabavku, prodaju, servis, upravljanje lancem snabdevanja, proizvodnju i HR
  • Savremeni korisnički interfejs zasnovan na ulogama
  • Besprekorna integracija sa sistemima Office 365, Microsoft Power BI, i drugim
  • Uvek nov zahvaljujući automatskom ažuriranju
  • Lako se prilagođava, raste i razvija prateći potrebe kompanije
  • Mobilnost: optimizovani interfejsi za laptopove, tablete i smartphone uređaje
  • Kompletan pregled poslovanja kroz integrisano izveštavanje

Pokrenite ERP platformu za svoju kompaniju!

Microsoft Dynamics 365 Business Central je idealno poslovno rešenje za mala i srednja preduzeća, kao i za startup kompanije koje nameravaju da unaprede svoje poslovanje i istovremeno traže sveobuhvatno ERP rešenje. Kao celokupan opseg funkcionalnosti klasičnog internacionalnog ERP rešenja, Microsoft Dynamics 365 Business Central je sada dostupan preko Coming cloud-a.

Slika dva tableta na čijim ekranima su izveštaji sa graficima

Ono što ste oduvek želeli da saznate o vašim finansijama

Finansijska stabilnost ima odlučujuću ulogu za mala i srednja preduzeća na isti način kao i za velike korporacije. Bilo da su u pitanju svakodnevne poslovne ili situacije u vanrednim okolnostima – pouzdan sistem finansijskog računovodstva je od suštinskog značaja. Microsoft Dynamics 365 Business Central vam pruža sve računovodstvene funkcije koje su vam potrebne za donošenje odluka, prepoznavanje trendova na vreme, kao i pouzdano planiranje i upravljanje poslovnim aktivnostima.

Vaši podaci u cloud-u? Naravno!

Kao kompletno poslovno rešenje zasnovano na cloud-u, Microsoft Dynamics 365 Business Central vam pruža sve prednosti SaaS (softvera kao usluge) modela – od uštede troškova, eliminisanja investicija u vaš softver i hardver, skalabilnost i mobilnost, kao i brzu i nekomplikovanu implementaciju, dok bezbednost podataka ima najviši prioritet.

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Slikaekrana na više urešaja izveštaja poslovnog izveštavanja

Business intelligence za velika i srednja preduzeća

Ilustracija plavog slona ispod koga piše Document management system - logotip ComDocs-a

ComDoc DMS