Online Shop

Koje su to najbitnije stavke za funkcionisanje jednog online shop-a? Budući da se radi o web aplikaciji brzina aplikacije je od suštinske važnosti. To na prvi pogled možda i ne predstavlja neku pretnju ili problem, međutim ako uzmemo u obzir da shop može imati više desetina hiljada proizvoda jako je bitno da brzina odziva sajta ostane velika.

Još jedan veliki problem koji proizilazi iz prethodnog jeste poručivanje velikog broja proizvoda(preko 100 recimo). Zamislite korisnika koji poruči veliki broj aritkala i mora da čeka desetak minuta samo da dobije informaciju da je njegova porudžbina kreirana, ili još gore da nakon desetak minuta dobije poruku kako je došlo do greške!

Bitna stavka kod online shop-a jeste konzistentnost podataka. Da li je moguće da dođe do poručivanja proizvoda koga više nema na stanju? Šta ukoliko želimo da povežemo naš shop sa ERP sistemom u pozadini? Da li možemo bezbedno sinhronizovati podatke i imati tačna stanja na obe strane? Da li je moguće završiti kupovinu željenog proizvoda sa samo par klikova mišem? Sve ove probleme smo mi u COMING-u uspešno rešili i implementirali!

slika osobe za laptopom gde u jednoj ruci drži kreditnu karticu a drugom rukom pretražuje internetom
Ilustracija štoperice plave boje

Brz i pouzdan web shop

Brzina nikada neće biti problem i korisnici će lako naći ono što ih zanima.

Ilustracija plavog aviona od papira koji uleće u ekran telefona

Veliki asortiman

Imate veliki broj proizvoda? Otkrijte kako se naša aplikacija lako snalazi u takvoj situaciji.

Ilustracija kalkulatora plave boje koji predstavlja rabat korisnicima

Rabat korisnicima

Upravljajte rabatima vaših korisnika u svakom trenutku.

Ilustracija plavih krugova unutar kojih plavim slovima piše erp

Veza ka ERP sistemu

Naša aplikacija je idealna za povezivanje na ERP sistem, a sinhronizacija bi se odigravala u pozadini i vodila računa o konzistentnosti podataka.

Ilustracija plavog oka kao potpune kontrole sadržaja

Potpuna kontrola sadržaja

Kao administrator shop-a imate potpunu kontrolu nad time šta se i kako prikazuje.

Ilustracija korisnika i velikog katanca plave boje koji predstavlja zaključan sadržaj na sajtu

Privatan shop?

Želite da vaše proizvode vide samo registrovani korisnici? Rešeno!

O online shop-u

Dakle, naše rešenje predstavlja izuzetno brzu i pouzdanu aplikaciju koja uspešno radi sa velikom količinom podataka. Dosta stvari u samom shop-u je konfigurabilno, kao što je tema sajta, način prikazivanja proizvoda i stabla kategorija, višejezičnost, više kurseva, itd.

Moguće je individualno postavljanje artikala u posebne statuse kao što su „Top ponuda“, „Novi“, „Akcija“, „Uskoro na stanju“, „Ponovo na stanju“ i još mnoge druge.

Takođe, možemo veći broj artikala u isto vreme postaviti u neki od prethodno navedenih statusa sa datumom do koga ti statusi važe. Postoje i posebne stranice koje nam prikazuju artikle na akciji, ili one koji su ponovo na stanju. Imamo takođe stranicu sa najpopularnijim proizvodima, i čitav mehanizam koji nam prikazuje slične proizvode onome koji trenutno gledamo kao i proizvode koji su drugi korisnici poručivali zajedno sa onim kojeg posmatramo.

Šematski prikaz VEEAM DRaaS za Hyper-V rešenja

Ukoliko želite da obavestite korisnike o novim akcijama, ili o nekom bitnom događaju, možete iskoristiti naš Popup za koji prethodno definišete koliko puta će se prikazati svakom korisniku.

U sklopu korisnika možemo definisati da li je vidljiva istorija porudžbenica, koliki mu je rabat i mnoge ostale informacije. U administratoskom delu sajta postoje brojni mehanizmi i podešavanja, ali i informacije na osnovu kojih se može videti razna statistika kupaca, proizvoda i kupovina.

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Slika laptopa koji je ulogovan na ComSale - program za CRM

ComSale CRM

Ilustracija plavog slona ispod koga piše Document management system - logotip ComDocs-a

ComDoc DMS