Siguran i pouzdan

COMING CLOUD

U kojim gradovima se nalaze Coming cloud serveri?

COMING cloud data centri su u Srbiji, u Beogradu i Kragujevcu. Dva grada se nalaze na dva tektonska raseda čime COMING cloud zadovoljava i standarde za obezbeđenje rada svojih servisa i dostupnosti podataka i u slučajevima potpune katastrofe na jednoj od lokacija

Koje su prednosti Coming Cloud-a u odnosu na druge provajdere cloud servisa?

  • Stručni tim radi na izgradnji COMING cloud platforme u skladu sa potrebama kompanija u Srbiji. Tim isporučuje podršku na različitim SLA nivoima, u zavisnosti od potreba korisnika. Podrška je lokalna, a COMING je na tržištu prepoznat kao provajder sa stručnim i agilnim inženjerskim timom.
  • COMING cloud platforma je izgrađena pre svega na VMware i Veeam cloud tehnologijama, koje pokreću najnovije generacije storage, serverske i mrežne infrastrukture visokih performansi i enterprise klase. Izborom tehnologija COMING cloud se svrstao među provajdere cloud servisa svetskog ranga.
  • COMING prati rad svojih cloud servisa u posebno opremljenim monitoring centrima za koje su zaduženi specijalizovani timovi. I usluga monitoringa je dostupna krajnjim korisnicima.

Koje sertifikate ispunjava Coming cloud?

COMING je ISO 27001, ISO 20000-1 i ISO 9001 sertifikovan. COMING je upisan u Evidenciju posebnih CERT-ova i u Evidenciju operatora IKT sistema od posebnog značaja u Srbiji. Oba cloud data centra poseduju VMware Cloud Verified sertifikaciju, što nas čini jedinstvenim cloud provajderom u regionu.

Da li postoji mogućnost personalizacije servisa?

Isporuka COMING cloud enterprise servisa je uvek personalizovana i skrojena po potrebama korisnika.

Da li mi je dostupna tehnička podrška?

Podrška je dostupna u režimu 24h i 7 dana u nedelji. Tim za podršku i dva monitoring centra su locirani u Srbiji, u Beogradu i Nišu.

Kolika je dostpunost servisa?

Garantovana dostupnost servisa je do 99,99%.

Naši partneri

Logotip Sap Silver Partner
Microsoft Logo
VMWare Logo
Trend Micro Logo
Veeam logo

Tu smo zbog vas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi cloud tehnologija,
cloud rešenja, implementacije ili primene, slobodno nas kontaktirajte

Ili nam ostavite Vaše podatke i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku

Reference

Ilustracija slova A svetloplave boje pored koje piše arriva