Usluge cloud
dizajna i migracije

Za uspešno partnerstvo u oblaku

Izgradnja uspešnog puta migracije u cloud započinje dizajniranjem optimalnog okruženja. Uhvatite se u koštac sa izazovima migracije, a naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete optimalnu cloud platformu i arhitekturu. Bez obzira da li planirate samo re-hosting aplikacija ili želite da zaronite duboko i istražite sve mogućnosti cloud okruženja, uz našu pomoć uspeh je zagarantovan.

Da li su vaše usluge spremne za cloud? Koje radne procese prebaciti u javni cloud, a koje hostovati privatno? Kako izgraditi hibridnu ili multicloud infrastrukturu? Kojeg dobavljača cloud usluga ili platformu odabrati? Kako isplanirati i organizovati migraciju u cloud? Kao vaš pouzdan i posvećen partner, pomoći ćemo vam da kreirate strategiju koja osigurava ispunjenje ciljeva kao što su agilnost, modernizacija, sigurnost, smanjenje troškova i kontinuitet poslovanja.

Ilustracija sastavljanja aviona kao sinonim za usluge migracije i dizajna

Naš inženjerski tim poseduje višegodišnje iskustvo u planiranju i implementaciji privatnih cloud infrastruktura, zatim izgradnji i upravljanju Coming Cloud-om – prvom enterprise cloud platformom u Srbiji, kao i dizajnu i održavanju korisničkih okruženja na vodećim javnim cloud platformama poput Microsoft Azure i Amazon Web Services (AWS). Specijalizovani smo na polju dizajna okruženja i izbora cloud servisa, planiranja i sprovođenja migracija aplikacija i podataka u cloud, implementaciji cloud DR rešenja i optimizaciji cloud okruženja.

Migracija u cloud zaista nudi priliku za promenu. Zato se potrudite da probleme i greške na koje ste nailazili koristeći postojeća rešenja ne prenosite u svoj novi cloud dizajn. Uz našu pomoć iskoristićete sve prednosti cloud okruženja, pre svega njegovu fleksibilnost, efikasnost i dinamičnost, i prilagoditi cloud svojim poslovnim potrebama.

Ilustracija posude u kojoj se nalaze četkica, lenjir i olovka

Dizajn Cloud infrastrukture i migracija

Redizajn poslovnih aplikacija i infrastrukture kako bi se iskoristio maksimum izabrane cloud platforme (managed aplikativni i database servisi, Kubernetes, serverless, ..)

Ilustracija novčanika iz koga viri novac

Izbor cloud provajdera

Izbor optimalne cloud platforme na osnovu TCO/ROI analize i tehničkih zahteva

Ilustracija table na kojoj je ispisan plan

Optimizacija cloud okruženja

Fine tuning, monitoring i log analitika, upravljanje troškovima, automatizacija deployment-a i upravljanja infrastrukturom.

Ilustracija papirnog aviona koji izleće iz foldera

Migracija aplikacija i podataka

Planiranje i sprovođenje optimalne strategije za migraciju (“lift and shift”, refactor, rearchitect, rebuild, replace).

Povezani servisi

Slika muške i ženske osobe u kancelariji koji se smeju jer koriste Coming Managed cloud usluge

Coming Managed Cloud usluga

Ilustracija vazdušnog balona koja predstavlja rapid migraciju

Rapid Migracija na SAP S/4 HANA