Administracija i outsourcing

Najbolji put do efikasnijeg IT sektora

Sektor informacionih tehnologija je neizostavni element svakog modernog preduzeća koje u velikom broju slučajeva iziskuje značajna materijalna ulaganja u ljudstvo i tehniku. Da li su toliki organizacioni troškovi zaista i nužni? COMING vam nudi mogućnost da sve svoje potrebe za IT uslugama i podrškom ostvarite na jednom mestu, uz pomoć tima koji broji više od stotinu IT profesionalaca sa više od 20 godina iskustva u dizajnu, implementaciji i održavanju kompleksnih IT sistema, aplikacija i poslovnih rešenja, baziranih na najsavremenijim softverskim i hardverskim rešenjima.

U skladu sa svetskim trendovima i uz puno razumevanje poslovnih procesa, COMING svojim klijentima obezbeđuje značajnu uštedu i pojednostavljenje IT organizacije koja vodi efikasnijem poslovanju čitavog preduzeća. Naša podrška podrazumeva različite IT operacije kao što su korisnička podrška, upravljanje mrežnom i data centar infrastrukturom, održavanje i razvoj poslovnih aplikacija, oporavak od katastrofe i konsalting u pogledu razvoja IT funkcije kompanije.

Slika ljudi za stolom kako diskutuju i prave administracione planove
Ilustracija bedža za garanciju

Smanjenje operativnih troškova i poboljšanje kvaliteta

Pojednostavljena kontrola procesa, korišćenje jeftinije kvalifikovane radne snage, premeštanje data centara u jeftinije okruženje, primena efikasnijih aranžmana za kupovinu i zakup hardvera i softvera, bolja kontrola nad softverskim licencama, striktno poštovanje zadatih rokova.

Ilustracija linije koja se uvija u krug plave boje

Fleksibilnost

Kompanije moraju biti dovoljno fleksibilne da se prilagode poslovnom okruženju koje se neprestano menja, tako da njihove IT funkcije moraju brzo odgovoriti na promenljive zahteve, uz širok spektar resursa, veština i kapaciteta koje interno IT osoblje često ne poseduje.

Ilustracija čovečuljka sa štitom iza njega

Sigurnija radna mesta

Kroz outsourcing kompanije mogu povećavati ili smanjivati radnu snagu bez ugrožavanja reputacije preduzeća kao stabilnog poslodavca, što vašoj kompaniji omogućava da uspostavi čvršći odnos sa zaposlenima u ključnim segmentima.

Ilustracija strelice koja pogađa metu

Poboljšani poslovni fokus

Outsourcing omogućava kompaniji da se fokusira na šire poslovne probleme, dok operativne detalje ostavlja spoljnom partneru. Tako se menadžment oslobađa značajnog pritiska, a raspoložive resurse može da prebaci na druge zadatke.

Pored ostalog, COMING svojim klijentima obezbeđuje i integraciju i održavanje mrežnih (NOC) i bezbednosnih (SOC) operativnih centara. NOC (Network Operations Center) je centralizovana lokacija sa koje se obavlja 24-časovni dnevni nadzor IT infrastrukture i servisa kompanije. S druge strane, bezbednosno operativni centar (SOC, Security Operations Center) je mesto na kome se nalazi tim za informacionu bezbednost čiji cilj je da otkrije, analizira i reaguje na incidente u domenu sajber bezbednosti. Naši analitičari, inženjeri i menadžeri postaraće se za pun integritet svih bezbednosnih operacija i pravovremeno reagovanje u slučaju pojave bezbednosnih rizika.

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Slika muške i ženske osobe u kancelariji koji se smeju jer koriste Coming Managed cloud usluge

Coming Managed Cloud usluga

Ilustracija vazdušnog balona koja predstavlja rapid migraciju

Rapid Migracija na SAP S/4 HANA