Coming Managed
Cloud usluga

Ponosni smo da kažemo da Coming, kao prvi Cloud provajder u Srbiji, već drugu deceniju pruža Managed Cloud usluge svojim korisnicima, uz pomoć svog stručnog Cloud tima.

Coming Managed Cloud usluga Vam omogućava da se fokusirate na Vaše poslovanje bez suvišnog razmišljanja o funkcionisanju i licenciranju hardvera, obnovi support-a, monitoringu performansi virtuelnih servera, bekapu i sličnom.

Ovom uslugom Vam obezbeđujemo udaljeni pristup virtuelnim serverima ili aplikacijama, dok se naš stručni Cloud tim brine o kompletnoj infrastrukturi.

Na ovaj način možete da se fokusirate na svoje poslovanje i prepustite svaku suvišnu brigu Coming Cloud timu!

Slika muške i ženske osobe u kancelariji koji se smeju jer koriste Coming Managed cloud usluge
Ilustracija bedža za garanciju

Prvi Cloud Provider u Srbiji!

Coming pruža Cloud usluge od 2009. godine!

Ilustracija dve strelice koje idu u krug gde je jedna uokvireno plava a druga plava

99,95% SLA

Coming Cloud infrastruktura je pouzdana, potpuno redundantna i projektovana je tako da nema nijednu tačku prekida (single point of failure).

Ilustracija plavog čovečuljka u dupliranom krugu uokvirenom plave boje

24/7/365 Lokalna Podrška!

Coming Cloud obezbeđuje lokalnu podršku kroz jednostavnu i jasnu proceduru za direktan kontakt sa našim sertifikovanim inženjerskim timom putem telefona i email-a.

Ilustracija plavog čovečuljka koji razmišlja o nekoj ideji koja je predstavljena kao plava sijalica u oblačiću iznad njega

Cloud po Vašoj meri!

U saradnji sa Vama, naš tim je spreman da prilagodi i optimalno dizajnira cloud platformu u skladu sa Vašim potrebama, zahtevima poslovanja, ali i ekonomskim mogućnostima.

Ilustracija dva uređaja plave boje koji su međusobno povezani plavom linijom

Zaštita pomoću Veeam alata!

Zaštita Vaših virtuelnih servera obavlja se pomoću Veeam Backup&Replication alata. Podatke je dodatno moguće čuvati na našoj drugoj lokaciji!

Ilustracija zaključanog katanca plave boje

ISO 27001

Coming Vam garantuje Bezbednost ličnih podataka (ISO 27001 sertifikovani).

O rešenju – Coming Managed Cloud

Coming Managed Cloud usluga podrazumeva angažovanje našeg stručnog tima u administraciji na svim nivoima infrastrukture, dok korisnik udaljeno pristupa svojim virtuelnim serverima i aplikacijama preko VPN konekcije ili javnog Interneta na bezbedan način.

Coming Cloud infrastruktura je bazirana na VMware virtuelizacionoj platformi, pouzdana je, potpuno redundantna i projektovana je tako da nema nijednu tačku prekida (single point of failure). U ponudi imamo dva data centra, Beograd i Kragujevac, tako da možemo da zadovoljimo razne kriterijume revizija i zahteva biznisa. Korisniku garantujemo dostupnost na visokom nivou, 99.95.%.

Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti podataka, što dokazuje i ISO 27001 sertifikat. Bekap korisničkih podataka obezbeđujemo uz pomoć alata Veeam & Backup Replication. Takođe, u ponudi je i bekap korisničkih podataka na udaljenoj lokaciji.

Za razliku od svetskih Cloud provajdera, Coming Cloud obezbeđuje lokalnu 24/7/365 podršku kroz jednostavnu i jasnu proceduru za direktan kontakt sa našim sertifikovanim inženjerskim timom putem telefona i email-a.

Naš tim je spreman za saradnju sa svakim korisnikom, kroz prilagođavanje njegovim potrebama i ekonomskim mogućnostima, zajedničko definisanje poslovnih zahteva, optimalno dimenzionisanje servisa (mnogi korisnici pri samostalnom dimenzionisanju odrede mnogo veću količinu resursa nego što je neophodno), definisanje nivoa podrške, garancije pouzdanosti rada servisa i nadoknade u slučaju poslovnih gubitaka zbog nedostupnosti servisa…

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Slika osobe za laptopom i ilustracije katanaca koje predstavljaju vid online zaštite

vCloud: Virtuelni privatni datacentar

Slika ljudi za stolom kako diskutuju i prave administracione planove

Administracija i outsourcing