Hibridni cloud

Cloud servisi po vašoj meri

Hibridni cloud podrazumeva mešovito računarsko okruženje koje čine lokalna infrastruktura, privatne usluge u cloudu i javni cloud servisi, uz dobru koordinaciju različitih platformi. Odgovarajuća i dobro optimizovana hibridna cloud infrastruktura koristi komparativne prednosti svakog od navedenih sistema. Ona Vam omogućava da ponovo uspostavite kontrolu nad svojim procesima, gde god da se oni nalaze, da ih na pravi način povežete i integrišete kao prirodnu ekstenziju Vaše infrastrukture. To uključuje i sve važne prednosti clouda: brzinu, fleksibilnost, transparentnost (plaćanje po utrošku i bez skrivenih troškova) i pouzdanost – mogućnost korišćenja sertifikovanih usluga na više data centar lokacija.

Glavna vrednost cloud servisa leži u podršci brzoj digitalnoj transformaciji poslovanja, a osnovna prednost hibridnog clouda je agilnost. Vaše preduzeće možda želi (ili treba) da kombinuje javni cloud, privatni cloud i lokalne resurse kako bi steklo agilnost koja mu je neophodna za konkurentno poslovanje, a COMING je tu da Vam pomogne da se što lakše snađete u „multicloud“ okruženju i iskoristite ga na najbolji način.

Ilustracija cepelina u oblacimi koji predstavlja hibridni cloud
Ilustracija zemlje i papira iza nje

Najbolje od oba sveta

Hibridni cloud kombinuje skalabilnost, niže troškove i pouzdanost javnih cloud servisa i sigurnost, veći stepen kontrole i fleksibilnost privatnog clouda.

Ilustracija lenjira i okovke za precizno crtanje

Rešenje po meri

Hibridni cloud nudi prednosti javnog i privatnog clouda, a koristi i mogućnosti postojeće infrastrukture u data centru.

Ilustracija figure za šah - topa

Kreiranje cloud strategije

Strategijom razvoja infrastrukture bavi se tim koji ima više od 10 godina iskustva i naši specijalisti za cloud implementiraće optimalna rešenja za svakog pojedinačnog korisnika, biznis ili projektni zadatak.

Ilustracija ključa i dve matice

Potpuna podrška

U svakom trenutku možete računati na pomoć naših sertifikovanih cloud specijalista, od izbora platforme za vaše specifične potrebe, do rešavanja tehničkih i sigurnosnih problema.

Hibridni cloud svoj potencijal najbolje pokazuje u okruženju sa promenljivim nivoom radnog opterećenja i u slučajevima kada je potrebno odvojiti kritične radne procese od onih koji su manje osetljivi. 

Hibridni cloud omogućava postepen prelazak na cloud okruženje (po vašem tempu) i privremeno rešavanje potreba za većim radnim kapacitetima, obezbeđujući fleksibilnu IT organizaciju vašeg poslovanja.

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Ilustracija sastavljanja aviona kao sinonim za usluge migracije i dizajna

Usluge cloud dizajna i migracije

Slika muške i ženske osobe u kancelariji koji se smeju jer koriste Coming Managed cloud usluge

Coming Managed Cloud usluga