BI Lite

Business intelligence za mala i srednja preduzeća

Ključ uspešnog vođenja preduzeća jeste korišćenje bogatstva podataka koje Vaše poslovanje svakodnevno generiše. Nezavisno od veličine preduzeća, pametno izveštavanje je podjednako bitno za donošenje poslovnih odluka.

COMING BI Lite predstavlja idealan sistem poslovnog izveštavanja za mala i srednja preduzeća jer je osmišljen da pomogne izveštavanje nastalo iz manjih rešenja, poput ComSale-a, koja generišu manje količine podataka.

BI Lite omogućava pojednostavljen prikaz korisnih informacija o Vašem poslovanju. Prednost ovog rešenja je što se generiše u alatu na koji je većina radnika već navikla – MS Excelu.
BI lite je jednostavan za korišćenje. Poslovni izveštaji su generisani po predefinisanim sheet-ovima i dugmićima pomoću kojih se na jedan klik dobijaju gotovi konkretni izveštaji.

Pojednostavljen prikaz informacija u vidu pivot tabela skraćuje vreme tumačenja. Ukoliko je potrebno, moguće je dodati nove izveštaje po korisničkom zahtevu.

Ilustracija povezanosti uređaja na kojima se prikazuju izveštaji

Rad je omogućen bez kupovine dodatnih licenci. U ComSale-u postoji opcija dodeljivanja “rola” svakom korisniku, pa tako je moguće predefinisati kojoj roli će koja vrsta izveštaja biti dostupna, a takođe podržana je i autentikacija preko domenskog naloga.

Kako podaci iz poslovanja jednog preduzeća ne dolaze sa jednog jedinstvenog mesta, Coming Light BI podržava kombinovanje izvora podataka (baze podataka, web servisi, statički podaci).

Light BI je direktno povezan na bazu podataka i svaki put prikazuje “uživo” izveštaje. BI Lite alat odlično poredi plan i ostvarenje planova. Takođe, pogodan je za štampu raznih dokumenata poput radnih i putnih naloga, lista i spiskova godišnjih odmora.

Kontaktirajte nas za više detalja

ili zatražite ponudu

Povezani servisi

Slika tri uređaja sa prikazom erp izveštaja

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ilustracija plavog slona ispod koga piše Document management system - logotip ComDocs-a

ComDoc DMS