Remote Cloud Backup:

Imate li rešenje za svoje podatke?

Istraživanja pokazuju da čak 97% firmi jednom godišnje, iz različitih potreba, dolazi u situaciju kada mora povratiti podatke putem bekap rešenja. S obzirom na učestalost problema, posebnu pažnju bi trebalo obratiti na bekap plan, jer statistika takođe pokazuje da 29% onih koji poseduju bekap rešenje, ipak ostane bez svojih podataka i trpi diskontinuitet u poslovanju, što često može da ima ozbiljne i dalekosežne posledice.

Svesni problema sa kojima se suočavaju naše kolege iz IT sektora, kompanija COMING u dugogodišnjem partnerstvu sa kompanijom Veeam, trudi se da ove gubitke svede na minimum. Remote Cloud backup rešenja podrazumevaju mogućnost čuvanja podataka na udaljenoj lokaciji, testiranja oporavka, kao i oporavak po potrebi.

U misiji da IT okruženje učini što bezbednijim, COMING osmišljava rešenja koja se u potpunosti prilagođavaju tehnologijama koje su u upotrebi u Vašem poslovanju, ali i definisanom bekap planu Vaše kompanije.

Rešenje: Kako uraditi backup

Udaljeni bekap podataka u COMING Cloud-u je rešenje koje se pre svega prilagođava Vašim potrebama. Ukoliko nemate rešeno pitanje bekapa i prostora za njihovo smeštanje, možete bekap raditi direktno u Cloud-u!

Ukoliko ste postojeći Veeam korisnik, možete dodatno zaštiti vaše podatke kopiranjem bekapa u Cloud Vaših virtuelnih, fizičkih servera, kao i radnih stanica.

Kako bismo pokrili sve Vaše potrebe, Remote backup obuhvata tri slučaja:

Ilustracija dva uređaja plave boje koji su međusobno povezani plavom linijom

Backup virtuelnih servera

Udaljeni bekap virtuelnih servera na COMING Cloud Infrastrukturu uz pomoć Veeam Cloud Connect funkcionalnosti.

Detaljnije

Ilustracija zaključanog katanca plave boje

Backup fizičkih servera

Udaljeni backup fizičkih stanica na COMING Cloud Infrastrukturu uz pomoć Veeam Agenata za Windows i Linux.

Detaljnije

Ilustracija šest plavih kuglica koje su povezane plavim linijama od kojih je jedna u centru a ostalih pet su oko nje

Backup radnih stanica

Udaljeni backup radnih stanica na COMING Cloud infrastrukturu uz pomoć Veeam Agenata za Linux i Windows.

Detaljnije