Office 365

Često se od nas očekuje da odgovorimo na zahteve klijenata i kolega do kraja radnog dana, nezavisno od toga gde se nalazimo i da li su nam poslovni podaci pri ruci. Svima nam je potreban alat koji pruža ovakvu vrstu fleksibinosti i omogućava produktivnost i van radnog vremena.

Materijali
Pogledajte materijale
Pitanja?
Najčešća pitanja
Rešenja
Kako do rešenja?

O rešenju

Uz Office 365 možete obavljati poslovne aktivnosti sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme, sa desktop računara, tableta ili telefona.

Funkcionalnost

Sadržaj paketa se razlikuje u zavisnosti od dostupnih funkcionalnosti, ali u svojoj osnovi sadrži:

  • Exchange Online – pouzdan mail server poslednje generacije
  • SharePoint – platformu za razvoj IT rešenja
  • Skype for Business – audio i vizuelnu komunikaciju
  • Office Professional Plus – Office paket na vašem računaru

Kada govorimo o zaštiti poslovnih podataka i odgovornosti za održavanje sigurnosne kopije tu je Veeam Backup za Microsoft Office 365 koji omogućava:

  • preuzimanje kontrole nad Office 365 podacima vaše organizacije
  • smanjenje vremena i truda potrebnih za pronalaženje i vraćanje podataka e-pošte
  • zaštititu od gubitka podataka
  • olakšanu migraciju podatke e-pošte izmedju Office 365 i onpremis Exchange-a

Ekonomičnost

Cela lepeza poslovnih alata hostovana na Microsoft infrastrukturi oslobadja poslovne sisteme, naročito mala i srednja preduzeća, potrebe da se bave složenim hardverskim instalacijama. COMING vam može isporučiti rešenje kroz standardni model licenciranja koji podrazumeva kupovinu licenci, kao i kroz program mesečne naplate za licence putem kojeg se korisnici rasterećuju velikih inicijalnih troškova.

Materijali

Pitanja

Da li će Office izgledati isto na PC računaru, Mac računaru i mobilnom uredjaju?

Ne. Office aplikacije su prilagodjene tako da na svakoj platformi i uredjaju rade na najbolji mogući način. Office aplikacije koje su dostupne korisnicima Mac računara i njihovi brojevi verzija razlikuju se od onih koje su dostupne za korisnike PC računara.

Da li zadržavam kontrolu nad svojim dokumentima u okviru pretplate na Office 365?

Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete odabrati da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.

Kako da znam da li moj PC ili Mac računar može da pokrene Office?

Trenutna verzija sistema Office podržava računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.10 ili novijim verzijama za Office 2016 za Mac.

Rešenja

Kako biste počeli sa korišćenjem poslovnih rešenja u COMING cloud-u potrebni su vam pristupni uređaji (bilo koji uređaji koje koristite u poslovanju – desktop, laptop računari, tableti, mobilni uređaji..) i internet konekcija.

U dogovoru sa vama definišemo funkcionalnosti rešenja koje želite da imate u startu, potreban broj korisnika i kapacitet infrastrukture kako bismo mogli da vam prikažemo iznos mesečne nadoknade koju biste plaćali za uslugu.

Konsultacije sa vama su nam potrebne i kako bismo definisali cenu implementacije rešenja za vaše potrebe. Za konsultacije popunite formu desno.

*

*